Kvadrokoptery

Informace

Výrobci

  • Banner

DF models SkyWatcher 5v1 DIY Block Drone - RTF

9990

Nový produkt

DF models

SkyWatcher 5v1 DIY (DoItYourself)  Block Drone od DF models je stavebnice kvadrokoptéry v 5-ti různých provedení s LED osvětlením, 2,4 GHz, funkcí headless, RTF.

Více informací

odesíláme do 2-4 dnů

Zakoupením tohoto produktu získáte až 192 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 192 věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 38 Kč.


1 920 Kč s DPH

Platimpak
Platimpak

Více informací

SKYWATCHER 5V1 DIY BLOCK DRONE

SESTAVTE SI VLASTNÍ DRON DLE SVÉ FANTAZIE * 5 VARIANT * AUTOSTART/AUTOPŘISTÁNÍ * LED OSVĚTLENÍ * UDRŽOVÁNÍ VÝŠKY * 10 MINUT LETU

SkyWatcher 5v1 DIY Block Drone od DF Models je sada kvadrokoptéry vyrobená ze stavebních bloků. Modrý základní model je již předmontovaný. Ostatní varianty, které jsou všechny barevně odlišeny, lze snadno sestavit. K tomu je třeba použít el. součástky (černé části) modrého modelu. To vám umožní sestavit pět různých modelů z barevných dílů. Ale to nestačí ... model nabízí nespočet možností pro vlastní design. Upínací bloky jsou kompatibilní s téměř všemi běžnými systémy stavebnic, jako např. lego. Díky třem přepínatelným rychlostním stupňům (40/60/100 %), automatickému vzletu/přistání, automatické stabilizaci výšky a funkci headless se s modelem velmi snadno létá. Přiložená LiPo baterie se rychle dobíjí pomocí USB nabíječky, která je rovněž součástí balení. LED osvětlení doplňuje model a umožňuje i noční lety. SkyWatcher 5v1 DIY (DoItYourself) blokový dron ... kdy si postavíte svůj vlastní model?!

Hlavní přednosti modelu:
Kompatibilní s téměř všemi běžnými systémy stavebnic
Doba letu až 10 minut
3 rychlostní stupně (40/60/100%)
Automatický start/přistání
Automatická stabilizace výšky
Funkce headless
Akumulátor 3,7V / 800 mAh

Obsah balení:
RC dron předem smontovaný (modrá vezre)
Upínací bloky a upevňovací materiál pro 4 další drony
2,4 GHz dálkové ovládání
LiPo baterie - 3,7 V - 800 mAh
USB nabíjecí kabel
Návod k obsluze

Specifikace:

Délka: 170 mm
Šířka: 165 mm
Výška: 50 mm
Hmotnost: 80 g

15 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook