Elektro

Informace

Výrobci

  • Banner

DF models RC loď AVANTI BR V2 RTR

3640

Nový produkt

DF models

Vysoce výkonný závodní člun Avanti BL V2 s vodou chlazeným motorem a Li-ion akumulátorem a možností omezení rychlosti pro děti. Automatické otočení při převrácení. Délka 44cm.

Více informací

odesíláme do 2-4 dnů

Zakoupením tohoto produktu získáte až 242 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 242 věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 48 Kč.


2 420 Kč s DPH

2 620 Kč s DPH

Platimpak
Platimpak

Více informací

SILNÝ MOTOR * MOŽNOST OMEZENÍ RYCHLOSTI PRO DĚTI * VODNÍ CHLAZENÍ * KOMPLETNÍ SADA * SILNÝ LIPO AKUMULÁTOR * AUTOMATICKÉ OTOČENÍ

Motor a regulátor tohoto modelu je vysokovýkonný a chlazený vodou. Model je zapouzdřený a je chráněný proti stříkající vodě, či potopení. Pokud se model při jízdě otočí dnem vzhůru, stačí jen prudce přidat plyn, model se vrátí zpět a vy můžete pokračovat v jízdě. Model je navržen pro jízdu ve vysoké rychlosti a umožnuje opravdu skvělé manévrovací schopnosti. Maximální rychlost lze omezit na 50% pro děti. 44 cm dlouhý člun je propracován do nejmenších detailů a je ideální pro malé vodní nádrže, řeky a jezera. Lze velmi jednoduše ovládat z vysílače, který poskytuje komfort a maximální rychlost reakce, nezarušitelný přenos signálu 2,4GHz. Extrémně silný vodou chlazený střídavý motor, silný akumulátor a funkce automatického otočení zpět při převrácení jsou velké výhody tohoto modelu. Zatáčení je ovládáno kormidlem se samostatným servem a proto model v zatáčkách neztrácí rychlost. Plně proporcionální (plynulé) ovládání jízdy a zatáčení! Model má i DEMO režim, kdy po stisku tlačítka sám provede 2x "8".

Technické parametry:
Rozměry modelu: 440x120x100 mm
Hmotnost: 580g
Pohon: stejnosměrný vodou chlazený motor 
Ovládání: 2-kanálový 2,4GHz vysílač, plně proporcionální
Baterie: 7,4 V / 1500 mAh LiPo
Max.rychlost lze snadno omezit na 50% pro děti
Doba jízdy na plný výkon: cca 8 minut
Doba nabíjení: cca 150 minut
Dosah vysílače: 80-100 metrů

Obsah balení:
Závodní sportovní člun Avanti BR Verze 2
2,4 GHz dálkové ovládání
Baterie pro člun 7,4 V / 1500 mAh LiPo
USB Nabíjecí kabel
Stojánek na loď
Návod k použití

Pro zprovoznění budete potřebovat 4xAA baterie do vysílače. Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlte poptávku e-mailem.



23 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook